Тележурналістика у соціальних мережах від Євгена Маслова


     Цю тему розкриє для слухачів Обласної школи бібліотечного журналіста  заслужений журналіст України, викладач  тележурналістки у Харківській державній академії культури Євген Федорович  Маслов.
   Євген Федорович пройшов шлях від кореспондента до головного редактора у багатьох районних, міських, обласних та республіканських друкованих та електронних ЗМІ. Він є одиним з організаторів першої у Харкові незележної недержавної телекомпанії «Ніка ТБ», що отримала ліцензію №1 на обласне мовлення, автор медіа-проектів «Увага! Приватизація», «Весь Харків. Золоті сторінки», «Муніціпальне телебачення», «Телеканал «Місто», «Радіоміст Пітер-Харків», «Губернія», згальноукраїнський суспільно-політичний щотижневик "Акцент плюс», інтернет-проекту «Харківський художній музей».
  Маслов Є.В. -  керівник та ведучий циклів телепрограм «Открытое общество» («Open society”), «Весь Харьков. Золотые страницы», автор телефільму про місто Ліль (Франція), знятого разом з телекомпанією «Франс труа». Він працював головним редактором телеканалу «Місто», «Радіо Модерн», програми «Харківські новини», «Є така думка», газет «Вечерний Харьков», «Акцент плюс», «Слобода». Нагороджений почесним знаком «Золота медаль Української журналістики».

За  матеріалами Факультета кіно-, та телемистецтва Харківської державної академії культури.

Коментарі

  1. Шановні колеги! Вітаю з блогерською відзнакою Liebster Blog Award. Її отримує один блогер від іншого за проведену роботу. Подробиці читайте тут: http://mistorykharkiv.wordpress.com/2014/09/12/блогерська-відзнака/

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Штучний інтелект для генерації зображень: вивчаємо нові інструменти

Попередня програма #12ВсеукраїнськаШБЖ

Запрошуємо на майстер-клас «AI+Art».Відкрийте світ штучного інтелекту разом з нами!