Конкурс бібліотечних подкастів

1 липня відбулося нагородження переможців конкурсу подкастів серед відділів Харківської державної наукової бібліотеки імені В. Г. Короленка, присвяченого 130-річчю від дня її заснування. Конкурс проходив в межах діяльності Школи бібліотечного журналіста ХДНБ ім. В.Г. Короленка. 
Мета заходу – активізація та стимулювання творчої ініціативи бібліотекарів, впровадження інноваційних форм у роботу шляхом створення відеоподкастів, що висвітлюють основні напрями роботи відділів бібліотеки. Завдання – заохотити бібліотекарів рекламувати послуги, що надаються користувачам, популяризувати діяльність відділів шляхом створення та розповсюдження відеоподкастів.
На конкурс було представлено 9 відеоподкастів. На підбитті підсумків відбувся перегляд представлених робіт та нагородження призерів. Вітаємо переможців:
І місце отримав відділ наукової організації і використання основного фонду за ролик «Вперед, до читача!»;
ІІ місце – соціокультурний центр з подкастом «Соціокультурний центр»;
ІІІ місце – відділ міжбібліотечного абонементу та електронної доставки документів «МБА – улюбленим абонентам та користувачам».

Конкурс допоміг фахівцям ХДНБ ім. В. Г. Короленка оволодіти новими сервісами та програмами, впровадити у роботу інноваційні форми популяризації інформації про діяльність Бібліотеки.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Штучний інтелект для генерації зображень: вивчаємо нові інструменти

Попередня програма #12ВсеукраїнськаШБЖ

Запрошуємо на майстер-клас «AI+Art».Відкрийте світ штучного інтелекту разом з нами!