Четверта регіональна школа бібліотечного журналіста запрошує до участі!

Запрошуємо фахівців бібліотек Cхідного регіону (Донецької, Дніпропетровської, Полтавської, Луганської, Сумської областей) взяти участь у Четвертій регіональній школі бібліотечного журналіста, що відбуватиметься протягом 21–24 листопада 2017 р. на базі Харківської державної бібліотеки імені В. Г. Короленка. Заявки на участь приймаються до 14 листопада 2017 р. за лінком https://goo.gl/forms/r3au5srToN3kpJJL2 .
Медіа-партнер Школи - Медіацентр "Время"
Заняття Школи відбуватимуться у Харківській державній науковій бібліотеці ім. В. Г. Короленка (м. Харків, пров. Короленка, 18).
Програма школи передбачає знайомство з тенденціями у нових медіа та можливостями їх застосування у бібліотечній діяльності, сервісами для створення медійного контенту; техніками креативного письма; розглядатимуться соціальні медіа як майданчик просування корпоративного періодичного видання. Учасники школи застосують набуті знання та навички для створення подкастів, лонгрідів, електронних газет.
Традиційною складовою навчання бібліотекарів-журналістів є тренінги, робота в творчих групах, експериментальні лабораторії, майстер-класи від провідних фахівців України.
Учасників чекає екскурсія містом, ХДНБ ім. В. Г. Короленка.
Слухачі отримають сертифікати та методичні матеріали з прослуханих курсів.
Витрати на відрядження – за рахунок направляючої сторони.
Для участі у школі необхідно зробити благодійний реєстраційний внесок у розмірі 50 грн.
Для членів УБА, філій та відділень, зокрема Харківського обласного відділення (філії) ВГО «Української бібліотечної асоціації» – участь безкоштовна.
Ви можете стати членом ХОВ УБА, сплативши членські внески будь-яким зручним способом: оформити заяву на вступ і сплативши внески безпосередньо у президії ХОВ УБА (пров. Короленка, 18); через банківські реквізити (наводяться за посиланням http://korolenko.kharkov.com/kharkivuba/pryednatys-do-nas.html) і заповнення бланку заяви (можна відсканувати – підпис обов’язковий).


Координатор зав. сектором відділу науково-методичної роботи Катерина Миколаївна Вірютіна

Тел.: (099) 2014–999, e-mail: libjournalist@gmail.com

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Штучний інтелект для генерації зображень: вивчаємо нові інструменти

Попередня програма #12ВсеукраїнськаШБЖ

Запрошуємо на майстер-клас «AI+Art».Відкрийте світ штучного інтелекту разом з нами!