Відкрито реєстрацію на участь у ХІІ Всеукраїнській онлайн-школі бібліотечного журналіста

Запрошуємо до участі у ХІІ Всеукраїнській онлайн-школі бібліотечного журналіста на тему «Бібліотечна журналістика під час війни: фіксуємо, документуємо, генеруємо контент», яка проходитиме 30 травня ― 2 червня 2023 року на платформі Zoom.

У програмі: 
  • знайомство з актуальними проєктами щодо документування, меморіалізації та фіксації подій війни. Серед них ― фотопроєкт із фіксації доказів російських воєнних злочинів проти бібліотек України від Адама Каспаркевича з Польщі, проєкти «Голоси живої історії» Вінницької ОУНБ та «Галерея історій» Запорізької ОУНБ. 
  • тенденції цифрових медіа та їх застосування у бібліотеках, зокрема розглядатимуться питання штучного інтелекту, сервісів для створення відеоконтенту, роль букблогінгу в популяризації читання, а також ТікТоку та телеграму як комунікаційних майданчиків бібліотек. 
  • випускники попередніх шкіл поділяться своїми успіхами щодо створення та просування корпоративних періодичних видань. 
  • традиційно плануються зустрічі з професійними журналістами України.
Слухачі матимуть можливість поділитися досвідом роботи за темою. Учасники, які відвідали всі заходи, отримають електронні сертифікати (0,6 ЄКТС – 20 год.). 

Заявки на участь приймаються до 22 травня 2023 р. за покликанням: https://forms.gle/KShEp1JDZSZiXt7MA.

Захід проводиться до 10-річчя навчально-інноваційного проєкту «Школа бібліотечного журналіста» ХДНБ ім. В. Г. Короленка.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Штучний інтелект для генерації зображень: вивчаємо нові інструменти

Попередня програма #12ВсеукраїнськаШБЖ

Запрошуємо на майстер-клас «AI+Art».Відкрийте світ штучного інтелекту разом з нами!