Запрошуємо на майстер-клас «AI+Art».Відкрийте світ штучного інтелекту разом з нами!

 
8 серпня 2023 року о 10:00 на платформі «Zoom» відбудеться майстер-клас «AI+Art: нові горизонти у творчості бібліотекаря».
Розглянемо:
1. Безкоштовні сервіси для генерування зображень: малюємо, як художник, і використовуємо це в роботі. Дізнаємося, як формулювати текстові запити, побачимо приклади використання.
2. Мобільний додаток Prequel: перетворюємо все довкола на фантастичні світи. Дізнаємось, як використати поширені фільтри додатку для створення рекламного проєкту з популяризації фондів бібліотек.
3. Добірку цікавих платформ ШІ, які можна використовувати на практиці.
Досвідом та лайфхаками роботи зі штучним інтелектом поділиться провідний методист Публічної бібліотеки Новомосковської міської територіальної громади Анастасія Дьякова.
Реєстрація триватиме до 6 серпня 2023 року за покликанням: https://forms.gle/5AdWAMNf9poyyDyMA
Зареєстровані учасники отримають запрошення на майстер-клас 7 серпня. Зверніть увагу, анкету на отримання електронного сертифіката буде надано під час заходу.

Майстер-клас, приурочений до 10-річчя навчально-інноваційного проєкту «Школа бібліотечного журналіста», реалізується Харківською державною науковою бібліотекою ім. В. Г. Короленка за підтримки Харківського обласного відділення Української бібліотечної асоціації та у співпраці з Науковою бібліотекою Київського національного університету культури і мистецтв.

Не пропустіть можливість розширити свої знання та відкрити нові горизонти творчості бібліотекаря!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Штучний інтелект для генерації зображень: вивчаємо нові інструменти

Попередня програма #12ВсеукраїнськаШБЖ