Відповідаємо на актуальні запитання!

Шановні колеги!

  Відповідаємо на запитання, щодо організації Третьої всеукраїнської школи бібліотечного журналіста.
  На жаль, в рамках проекту не передбачено фінансування розміщення та харчування учасників. Витрати на відрядження та проживання – за рахунок направляючої сторони. 
  Щодо проживання. Можна забронювати номер у готелі самостійно. Пропонуємо інформацію про бюджетні готелі, де зупиняються учасники бібліотечних заходів у Харкові. Насамперед – готель «Турист» , вартість проживання – 151.00 грн. на добу за одну людину у 3-місному номері. Поруч метро – пряма лінія. Вартість проїзду в метро – 3 грн. Відомості про інші готелі - http://www.booking.com/index.ru.html?sid=f60151b091d49361b7b3d26f64084494;dcid=1.
  Щодо харчування, кави-паузи передбачаються двічі на день. Обідати можна у "Нашій хаті", "Сытый лось" (комлексний обід тут коштує 29-39 грн.) та ін. закладах, що знаходяться поруч з бібліотекою. 
Щодо транспорту. Найзручніше добиратися до бібліотеки з автовокзалу та ж\д вокзалу - на метро (по-перше, зараз це найдешевше, по-друге, тут відповідно проїхати одну/дві остановки). Бібліотека знаходиться від метро поруч, йти хвилину, не більше (див. мал.).
Щодо занять. Початок занять 14 квітня о 10-00. Програма буде розіслана і виставлена на блозі 1 квітня. Завершення роботи передбачається о 17-00 17 квітня.

Будемо раді бачити колег!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Штучний інтелект для генерації зображень: вивчаємо нові інструменти

Попередня програма #12ВсеукраїнськаШБЖ

Запрошуємо на майстер-клас «AI+Art».Відкрийте світ штучного інтелекту разом з нами!