Журналістські тренди-2016 в бібліотеці: створюємо рекламні бібліотечні подкасти

  На початку року ми знайомили наших читачів з матеріалами про тренди-2016 у світовій журналістиці (читаємо пост). Нагадаємо, що цього року аналітики прогнозують бум подкастів. Саме про цей вид журналістської діяльності йшлося на тренінгу  «Рекламні бібліотечні подкасти», який проводився у межах Школи бібліотечного журналіста для фахівців ХДНБ ім. В. Г. Короленка.
  Що таке  «подкастинг»класифікація, переваги використання у бібліотечній діяльності, у тому числі рекламних подкастів, етапи та можливі помилки при створенні подкасту, програмне забезпечення, нюанси монтування, збереження, опублікування та просування  питання, що розглядалися на тренінгу.  Та головне, що учасники поряд із засвоєнням теоретичних засад виконували практичні завдання — у відеоредакторі YouTube створювали подкасти, що рекламують роботу відділів бібліотеки
  Зазначимо, що тема подкастингу також буде висвітлюватися на Четвертій Всеукраїнській школі бібліотечного журналіста: на слухачів чекає тренінг за темою "Подкасти: методика створення та поширення" і робота в творчих групах зі створення бібліотечних подкастів. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Штучний інтелект для генерації зображень: вивчаємо нові інструменти

Попередня програма #12ВсеукраїнськаШБЖ

Запрошуємо на майстер-клас «AI+Art».Відкрийте світ штучного інтелекту разом з нами!