Короленківські читання 2017

Шановні колеги, фахівці архівної, музейної справи!

Триває останній тиждень реєстрації (до 15 серпня 2017 р.) на ХХ Міжнародну науково-практичну конференцію «Короленківські читання 2017» за темою «Бібліотеки, архіви, музеї: динамічний розвиток і пошук нових форматів», яка відбудеться 26 жовтня 2017 р. у Харківській державній науковій бібліотеці імені В. Г. Короленка. Інформаційний лист тут.

Захід відбуватиметься за наступними напрямами:


  • Інтелектуальне партнерство бібліотек, архівів, музеїв. Проектна діяльність: освітні, культурні, наукові, соціальні, організаційні проекти; корпоративні, партнерські проекти; сучасні формати професійного розвитку; волонтерська діяльність; проектний менеджмент та маркетинг.
Реєстраційна форма: https://goo.gl/forms/HSjLTSq5oZwugi8M2 
  • Інтелектуальна власність, авторське право. Практики вирішення проблем: авторське право та суміжні права в електронному середовищі; репродуктування творів у бібліотеках та авторське право; послуги ЕДД в контексті авторського права; проблеми інтелектуальної власності у бібліотечно-інформаційній сфері; використання електронних ресурсів у бібліотеках.
Реєстраційна форма: https://goo.gl/forms/uFxjyCtgDfwLLpIy1 
  • Актуальні питання роботи з бібліотечними, архівними та музейними колекціями документних пам’яток: робота з пам’ятками друку та писемності у контексті підготовки матеріалів до Державного реєстру національного культурного надбання; проблеми обліку та збереження національного культурного надбання в частині документних ресурсів; нормативно- правові документи, пов’язані зі збереженням пам’яток друку та писемності; формування і розкриття колекцій та зібрань документних пам'яток світового, національного і регіонального значення; актуальні проблеми наукового описування документних пам'яток різних видів і груп; новітні форми співробітництва бібліотек, архівів, музеїв у роботі з колекціями пам’яток друку та писемності.
Реєстраційна форма: https://goo.gl/forms/lUAMXgtK6SXLr9h23 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Штучний інтелект для генерації зображень: вивчаємо нові інструменти

Попередня програма #12ВсеукраїнськаШБЖ

Запрошуємо на майстер-клас «AI+Art».Відкрийте світ штучного інтелекту разом з нами!