Як створити актуальний контент і писати історії для соцмереж

Колеги! Запрошуємо до професійного зростання у форматі живого спілкування на вебінарах.


Бажаєте дізнатися про сучасні тренди у створенні контенту (наприклад, мемів) і розглянути приклади вдалої промоції продуктів і послуг (не тільки з бібліотечної сфери)?
Підключайтеся 27 лютого о 10.00 до вебінару «Створюємо актуальний контент: практичні поради для бібліотек» від заступниці директорки з менеджменту та проблемно-аналітичних питань ОКЗ «Харківська обласна бібліотека для юнацтва» Марії Медведської. Реєстрація триває до 26 лютого за посиланням http://bit.ly/24UKBSU.

Ви чули про сторітелінг та хотіли би самі навчитися писати власні історії? Готові випробувати силу історій в соціальних мережах?
Приєднуйтеся 5 березня о 13-00 до вебінару «SMM Storytelling» від засновниці Школи практичної журналістики та Kharkov Storytelling Club. Експерт у сфері комунікацій (політичний PR) Ірини Лянної. Тож, якщо ви готові розібратися, що таке сторітелінг, реєструйтеся до 4 березня за посиланням http://bit.ly/24UKBSU.

Учасників вебінарів чекають конкурси з призами від корпорації «Ранок»!

Участь у вебінарах: для учасників курсу «Бібліотека в цифровому середовищі. Кросплатформні сервіси та кросмедійний контент» – безоплатно, для всіх бажаючих – з видачею окремих сертифікатів – вартість 69 грн, для членів УБА та філій – 59 грн. Слухачі дистанційного курсу отримають окремі сертифікати безоплатно. Зареєструватись на дистанційний курс – http://bit.ly/24UKBSU.

Контактні особи:
Ткаченко Світлана (оплата та документи)
Telegram: @dist_academy 
Phone: (057) 73-19-634
+38(068) 37-54-634
+38(066) 82-04-065
Email: tutor.d.academy@gmail.com


Глазунова Людмила (зміст курсу)
+38-097-703-17-10.

Чекаємо на зустріч!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Штучний інтелект для генерації зображень: вивчаємо нові інструменти

Попередня програма #12ВсеукраїнськаШБЖ

Запрошуємо на майстер-клас «AI+Art».Відкрийте світ штучного інтелекту разом з нами!