#10ВсеукраїнськаШБЖ: знайомимось з Instagram!

    
Якщо ви робите перші кроки у просуванні бібліотеки в інстаграмі, запрошуємо вас взяти участь у Х Всеукраїнській онлайн-школі бібліотечного журналіста за темою «Мультиплатформна бібліотечна журналістика. Інстаграм: базові навички». Школа реалізується в межах проекту Бібліотечний інтерактив: цифрові інструменти для освіти та саморозвитку за підтримки House of Europe (Дім Європи) — програми, що фінансується Європейським Союзом.

Заняття відбуватимуться дистанційно (закрита група у фейсбуці) з 25 серпня по 4 вересня 2020р. Кількість учасників обмежена. Реєстрація триває до 14 серпня 2020 р. за посиланням: https://bit.ly/2WCQuap. Учасники школи отримають лист-підтвердження на e-mail, вказаний у реєстраційній формі.

 У програмі передбачається знайомство з кросплатформною бібліотечною журналістикою, трендами у новітніх медіа, функціоналом і можливостями інстаграму. Учасники опанують інструменти копірайтингу і сервіси для створення візуального та інтерактивного контенту, наберуться досвіду з написання текстів в інстаграмі. Передбачається виконання практичних завдань.

Учасники, які виконають завдання і опрацюють навчальні модулі, отримають електронні сертифікати.

 

Координатор: Катерина Вірютіна, завідуюча сектором відділу науково-методичної роботи ХДНБ ім.В.Г.Короленка, e-mail: libjournalist@gmail.com;  тел.: +38-099-201-49-99

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Штучний інтелект для генерації зображень: вивчаємо нові інструменти

Попередня програма #12ВсеукраїнськаШБЖ

Запрошуємо на майстер-клас «AI+Art».Відкрийте світ штучного інтелекту разом з нами!