Ребрендинг соціальних мереж: навіщо і як зробити

 

Шановні колеги!

3 жовтня 2022 р. о 14.30 запрошуємо на майстер-клас "Від редизайну інстаграму до 10000 переглядів в ТікТок. Ребрендинг соціальних мереж Запорізької обласної наукової бібліотеки за 11 місяців"!

Досвідом та лайфкахами поділиться завідувачка відділу соціокультурної діяльності Запорізької обласної наукової бібліотеки, smm–менеджерка @zounb.zp.ua, @zounb_zp, @u_nas_ne_tyho, копірайтерка Ганна Таланова.

Поговоримо про таке:
- навіщо та як змінити стратегію роботи бібліотеки в соціальній мережі;
- які виникають виклики/факапи на цьому шляху та як їх подолати;
- як змінюється smm-стратегія бібліотеки в умовах війни.

Онлайн-зустріч відбудеться на платформі  «Zoom» з одночасною трансляцією на фейсбук-сторінці Харківського обласного відділення Української бібліотечної асоціації (ХОВ УБА) - https://www.facebook.com/how.uba
 
Реєстрація для участі у Zoom триватиме до 30 вересня 2022 р. за покликанням: https://forms.gle/z9EU384yrxUxmmrZA. Учасники отримають електронні сертифікати.

Захід реалізовано в межах проєкту «Школа бібліотечного журналіста» ХДНБ ім. В. Г. Короленка до Всеукраїнського дня бібліотек, за підтримки ХОВ УБА, у співпраці з Запорізькою бібліотечною асоціацією. 

Координаторка: зав. сектором інноватики та професійного розвитку відділу науково-методичної роботи ХДНБ ім. В. Г. Короленка Катерина Вірютіна.
Контакти: тел. (099) 2014–999, e-mail: libjournalist@gmail.com

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Штучний інтелект для генерації зображень: вивчаємо нові інструменти

Попередня програма #12ВсеукраїнськаШБЖ

Запрошуємо на майстер-клас «AI+Art».Відкрийте світ штучного інтелекту разом з нами!