Реєстрацію на #10ВсеукраїнськаШБЖ завершено!

 Друзі, реєстрацію на Х Всеукраїнську онлайн-школу бібліотечного журналіста за темою «Мультиплатформна бібліотечна журналістика. Інстаграм: базові навички» завершено! Ми отримали 173 заявки від бібліотекарів з різних куточків України.

Майбутні 60 учнів отримали листи-підтвердження на пошту і з 25 серпня розпочнуть навчання у закритій групі фейсбук. Протягом двох тижнів (25 серпня – 4 вересня) слухачі будуть навчатися і спілкуватися дистанційно. Учасники, які пройдуть усі навчальні модулі і виконають завдання, отримають сертифікати.

Увага! Усі, хто зареєструвався, але не отримав повідомлення, будуть запрошені до наступних навчальних заходів, присвячених роботі бібліотеки в інстаграм. Тож, підписуйтеся і слідкуйте за новинами на блозі «Школа бібліотечного журналіста».


#10ВсеукраїнськаШБЖ реалізується в межах проекту «Бібліотечний інтерактив: цифрові інструменти для освіти» та саморозвитку за підтримки House of Europe (Дім Європи) — програми, що фінансується Європейським Союзом: https://houseofeurope.org.ua.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Штучний інтелект для генерації зображень: вивчаємо нові інструменти

Попередня програма #12ВсеукраїнськаШБЖ

Запрошуємо на майстер-клас «AI+Art».Відкрийте світ штучного інтелекту разом з нами!