Міністр культури України про вітчизняні бібліотеки

        В жовтні на першому каналі Українського радіо стартувала авторська програма «Про культуру». Як зазначено на сайті каналу: «програма – унікальна нагода почути інформацію від першої особи, Віце-прем’єр-міністра – міністра культури України В’ячеслава Кириленка».
        Програма виходить щоп’ятниці о 20:40 (з повтором у неділю об 11:30). В’ячеслав Кириленко висвітлює актуальні проблеми, конкретні кроки з реформування та перспективи розвитку сфери культури в Україні.
      16 жовтня ефір було присвячено роботі бібліотек та реформуванню бібліотечної галузі. Чи можна прив'язувати фінансування бібліотек до їх відвідування? Зачинять чи не зачинять бібліотеки у селах? Ці та інши актуальні питання порушів у своїй радіопрограмі В. Кириленко.
Відеозапис програми можна переглянути за посиланням на сайті Міністерства культури у новинній стрічці та відео галереї, або за посиланням http://mincult.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=245002393&cat_id=244913751.
  

  Тема знайшла відгук у програмі "И где же прятать книги, как не в библиотеке..." «Эхо Украины» с Матвеем Ганапольским на інтернет-телеканалі NewsOne. Дивіться запис передачі за посиланням. Обговорення продовжилося у мережі Фейсбук: http://on.fb.me/201fyT1.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Штучний інтелект для генерації зображень: вивчаємо нові інструменти

Попередня програма #12ВсеукраїнськаШБЖ

Запрошуємо на майстер-клас «AI+Art».Відкрийте світ штучного інтелекту разом з нами!