Шукаєте інновації? Читайте «БібліоSpase»!

  8 жовтня у Харківській державній науковій бібліотеці імені В. Г. Короленка відбулася ХVІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Короленківські читання 2015. Бібліотеки, архіви, музеї: інноваційні моделі розвитку» (докладніше на сторінці конференції). Біля 130 фахівців бібліотечної, музейної, архівної справи України та зарубіжжя обговорювали питання розвитку інноваційного менеджменту, використання технологій інформаційного суспільства у формування пакету сучасних послуг, впровадження новацій у роботі з формування та розкриття колекцій пам’яток друку та писемності.
  На пленарному засіданні відбулася презентація нових видань, підготовлених фахівцями ХДНБ ім. В. Г. Короленка: методичних матеріалів до курсу «Бібліотечна журналістика» (інформація про видання в наступній публікації) та першого випуску дайджесту бібліотечних інновацій «БібліоSpace». 
 В дайджесті, створеному фахівцями відділу науково-методичної роботи ХДНБ ім. В. Г. Короленка, представлено огляд новацій у бібліотечній справі Великобританії,Франції, Японії та інших країн. Читач дізнається, як використовуються гаджети в бібілотеках, як працює "Бібліосезам" та система єдиного вікна, що таке «Awesome Box» і «LibraryCloud» та інше.
    Тож шукаєте інновації? Читайте «БібліоSpace»!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Штучний інтелект для генерації зображень: вивчаємо нові інструменти

Попередня програма #12ВсеукраїнськаШБЖ

Запрошуємо на майстер-клас «AI+Art».Відкрийте світ штучного інтелекту разом з нами!