Вітаємо з Днем журналіста!


6 червня в Україні щороку відзначається День журналіста. Саме 6 червня 1992 року Національну спілку журналістів України було прийнято до Міжнародної федерації журналістів (Брюссель), яка є найбільшою організацією професійних працівників засобів масової інформації у світі.
Вітаємо професійних, бібліотечних журналістів, лекторів та слухачів Школи бібліотечного журналіста, бажаємо натхнення і реалізації творчих задумів!
Найкращим подарунком для бібліотечних журналістів стали майстер-класи «Як просувати свої технології в мережі Інтернет», які напередодні свята 5 червня провели у ХДНБ ім. В.Г. Короленко автор програми «Фабрика ідей» Ганна Прокаєва та бізнесвумен, тренер з використання ресурсу YouTube для просування бізнесу, товарів, ідей Катерина Іванова.
 Також чекаємо зустрічі на майстер-класах з професійними журналістами, які проходитимуть у межах Регіональної школи бібліотечного журналіста (10-13 червня). Уже в перший день занять школи, 10 червня, відбудеться майстер-клас «Інтерв’ю як жанр журналістики» харківського журналіста, телеведучого і автора книги «Дети великой иллюзии» Віталія Михайлова.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Штучний інтелект для генерації зображень: вивчаємо нові інструменти

Попередня програма #12ВсеукраїнськаШБЖ

Запрошуємо на майстер-клас «AI+Art».Відкрийте світ штучного інтелекту разом з нами!